Premiere la CeBIT: G Data prezinta noile tehnologii antivirus

Postat de la 19 Feb 2013 în Știri | 0 comentarii

Expertul german in securitate lanseaza cinci noutati la Hanovra
„In acest an, vom folosi CeBIT ca platforma pentru lansarea noilor noastre branduri, tehnologii antivirus inovative pentru o audienta internationala. Datorita acestor noi tehnologii ‘Made in Germany’ vom oferi clientilor nostri o protectie mai rapida si mai eficienta impotriva amenintarilor online,” explica Frank Heisler, Director G Data. „In plus fata de tehnologia prezentata vom demonstra clientilor nu doar cum se pot apara de atacurile cibernetice, ci si cum pot folosi G Data PatchManagement pentru a acoperi potentialele vulnerabilitati din programele pe care le utilizeaza.”
G Data in luminile rampei la CeBIT 2013
Tehnologii in premiera
Furnizorul german de securitate va prezenta in premiera mondiala noua sa tehnologie an-tivirus: G Data CloseGap.
Noile tehnologii antivirus G Data sunt pregatite pentru a fi integrate in generatia 2014 pentru utilizatori rezidentiali. Datorita tehnologiei G Data CloseGap, computerele vor be-neficia de o protectie mai rapida si mai eficienta impotriva amenintarilor malware. Deta-liile tehnice ale noilor tehnologii G Data vor fi prezentate in standul G Data pe perioada targului.
Produse in premiera
Solutii de business
G Data va aduce in atentia presei si a vizitatorilor G Data Business 12 si G Data PatchManagement. Solutiile corporate G Data ajuta companiile sa inchida bresele de se-curitate din aplicatiile instalate. Prin intermediul consolei de administrare MobileManagement integrate, administratorii vor avea posibilitatea sa gestioneze toate dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, asigurandu-se ca deviza „Bring Your Own Device” nu se va transforma in „Bring Your Own Disaster”.
Solutii G Data pentru consumer
G Data va prezenta noile solutii G Data AntiVirus 2014, G Data InternetSecurity 2014 si G Data TotalProtection 2014 ca premiere la CeBIT. G Data CloseGap este deja integrata in noua generatie.
Despre G DATA Software AG
 
G Data Software AG, cu sediul central in Bochum, este o companie cu o expansiune soft-ware inovativa si rapida care se concentreaza pe solutiile de securitate IT. Drept special-ist in securitate pe Internet si pionier in domeniul protectiei antivirus, compania fondata in 1985 in Bochum, a produs primul program antivirus acum mai bine de 20 de ani si in 2010 si-a aniversat cei 25 de ani de activitate.
G Data este printre primele companii dezvoltatoare de software de securitate din lume. De mai mult de cinci ani, nici un alt producator european de software de securitate nu a castigat mai multe premii internationale.
Gama de produse cuprinde solutii de securitate atat pentru consumatori casnici, cat si pentru companii mici, medii si mari. Solutiile de securitate G Data sunt disponibile in mai mult de 90 de tari din intreaga lume.
Mai multe informatii despre companie si solutiile G Data sunt disponibile pe www.gdatasoftware.com
Despre AV Security Software Distribution
 
AV Security Software Distribution este o companie tanara, infiintata la inceputul anului 2011 pentru a deveni distribuitor oficial G Data Software in Romania, din dorinta unor tineri si ambitiosi profesionisti de a demonstra ca pot sa creasca imaginea unui brand de nivel mondial, pe piata din Romania, la nivelul pe care acesta il are in Germania si in restul lumii. Oferta de parteneriat include solutii software antivirus de inalta calitate si este adresata resellerilor, integratorilor de sistem si retailerilor. Beneficiile oferite de solutiile „Made in Germany“ dezvoltate de G Data sunt: profitabilitate, performanta, productivitate marita, usurinta in exploatare, cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.
Mai multe despre companie si distributia solutiilor G Data in Romania gasiti pe site-ul www.avsecurity.ro  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *