Office 365 marcheaza disparitia pachetului Office

Postat de la 31 Ian 2013 în Știri | 0 comentarii

Microsoft a actualizat Office 365 si Office 2013, pe masura ce compania isi continua tranzitia de la furnizor software la producator hardware. 
microsoftoffice3651
Comentand cu privire la lansare, CEO Microsoft, Steve Ballmer, a declarat: „Transformarea dintr-un producator software intr-o companie producatoare de dispozitive si servicii, presupune pariuri mari si indraznete si indreptarea companiei spre noi directii”.
Ballmer a declarat ca aceasta este prima versiune Office la care consumatorii se pot abona la produs ca serviciu, prin intermediul Office 354, in loc de a cumpara pachetul ca piesa software pe care sa o instaleze de pe un CD sau DVD.
„In timp, majoritatea miliardelor de persoane care utilizeaza Office vor utiliza serviciul Office 365”, a precizat Ballmer. Acesta a sustinut ca utilizatorii-companii au inceput sa cumpere Office prin intermediul serviciului de abonare si ca una din cinci companii beneficiaza acum de serviciu, spre deosebire de una din sapte companii care utilizau serviciul cu un an in urma.
Office 365 Home Premium include Skype integrat si ofera 60 de minute de apeluri gratuite, plus 20GB de stocare prin intermediul SkyDrive, pentru o taxa anuala de 79,99 lire sterline.
„Aceasta reprezinta mult mai mult decat doar o alta lansare Office. Acesta este Office reinventat ca si serviciu cloud pentru clienti, cu toate aplicatiile Office pe care oamenii le cunosc si le apreciaza, impreuna cu noi beneficii cloud si sociale”, a declarat Ballmer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *