Licenta software Microsoft Office 2013 nu poate fi transferata pe un alt PC

Postat de la 19 Feb 2013 în Știri | 0 comentarii

Microsoft a anuntat ca licenta software Microsoft Office 2013 nu poate fi transferata pe un alt computer, astfel cum era posibil pentru versiunile Microsoft Office anterioare.
Intrebata fiind cu privire la acest aspect, compania a declarat pentru The Inquirer ca „Microsoft Office 2013 este o licenta pentru un singur dispozitiv”, adaugand ca cei care doresc sa utilizeze Microsoft Office pe mai multe dispozitive „vor trebui sa achizitioneze Office 365 Home Premium”, care permite utilizatorilor sa foloseasca Microsoft Office pe maxim cinci PC-uri, Mac-uri sau dispozitive mobile.
In ceea ce priveste deteriorarea, furtul ori pierderea unui computer cu licenta originala Microsoft Office 2013 si posibilitatea transferarii licentei originale pe un alt PC in situatia aratata, Microsoft a declarat ca analizeaza aceasta optiune.
Microsoft a lansat Microsoft Office 2013 pentru consumatori luna trecuta, inaintea evenimentului de lansare organizat la New York, pretul versiunii Home and Student fiind de 110 lire sterline, in timp ce contravaloarea versiunii Home and Business se ridica la suma de 220 de lire sterline, iar pretul editiei Professional estte de 390 de lire sterline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *