HP mareste agilitatea aplicatiilor cu noile solutii SaaS

Postat de la 13 Feb 2013 în Știri | 0 comentarii

HP a lansat noi solutii Software-as-a-Service (SaaS) care accelereaza livrarea aplicatiilor si asigura un nivel unic de vizibilitate, colaborare si agilitate pentru echipele operationale si de dezvoltare de aplicatii care sunt adesea izolate sau dispersate geografic.
70148043_640
• HP Agile Manager accelereaza timpul necesar lansarii aplicatiilor pe piata printr-o solutie digitala intuitiva care permite planificarea, executia si urmarirea proiectelor de dezvoltare Agile.
• Solutia HP Performance Anywhere rezolva proactiv problemele de performanta ale aplicatiilor inainte ca acestea sa afecteze activitatea organizatiei, cu o solutie intuitiva si accesibila oricand, care asigura vizibilitate si indici analitici predictivi.
 
Importanta echipelor Agile pentru organizatii
HP Agile Manager unifica si promoveaza colaborarea, oferind vizibilitate asupra activitatilor, indicilor de masurare si progresului acestora, fie ca este vorba despre activitatea unei singure echipe sau despre mai multe echipe dispersate geografic. HP Agile Manager le permite clientilor:
• Sa simplifice procesele de planificare si de administrare a capacitatii la nivelul echipelor Agile, asigurand informatii esentiale precum evolutia activitatilor si a potentialelor probleme sau a blocajelor.
• Sa foloseasca informatii esentiale pentru a creste calitatea aplicatiei, utilizand coduri sursa si indici analitici avansati pentru urmarirea proceselor, evaluarea rapida a schimbarilor produse si analiza riscurilor.
• Sa consolideze colaborarea prin integrarea acelor medii de dezvoltare (in engl. „integrated development environment”, „IDE”) care le permit dezvoltatorilor sa lucreze cu instrumentele alese de ei si, in acelasi timp, sa colaboreze intre ei si sa partajeze informatii cu ceilalti membri ai echipei.
• Sa imbunatateasca vizibilitatea proiectelor prin actualizari in timp real via panouri de control personalizabile, care includ indici de masurare si indicatori de performanta (in engl. „key performance indicators” – „KPIs”).
De asemenea, prin HP Application Lifecycle Management (ALM) si HP Quality Center, HP Agile Manager asigura sincronizarea intre administrarea calitatii si capacitatile continue de testare.
„Avand in vedere faptul ca Specsavers se dezvolta rapid pentru a oferi noi servicii clientilor sai, compania trebuie sa mentina imaginea pozitiva a brandului si excelenta operationala”, a spus Jason Taylor, Head, Delivery, Specsavers. ”Alaturi de solutia HP ALM, HP Agile Manager asigura o vizibilitate crescuta proceselor de dezvoltare a aplicatiilor si de testare pentru o colaborare mai buna si un mai bun control al riscurilor.”
O imagine 360º asupra performantei aplicatiei duce la imbunatatirea agilitatii
Solutia HP Performance Anywhere monitorizeaza aplicatiile pe internet, via cloud si in medii mobile. Fiind livrata ca serviciu, aceasta imbunatateste performanta aplicatiilor, reducand in acelasi timp costurile directe si durata implementarilor, astfel incat clientii:
• Sa genereze valoare intr-un timp mai scurt, datorita administrarii automate si autoadministrate si unei interfete usor de folosit.
• Sa imbunatateasca valoarea de marca, folosind indici analitici inteligenti care inteleg normele istorice si detecteaza inadvertentele de performanta pentru a identifica proactiv potentialele probleme.
• Sa rezolve rapid problemele de performanta folosind tehnologia de cooperare sociala incorporata care permite echipelor de implementare, de testare si operationale sa lucreze impreuna si sa remedieze defectiunile aplicatiilor care ar fi putut produce un impact asupra productiei.
HP Performance Anywhere poate fi usor integrat cu solutiile HP Agile Manager si HP Quality Center, ceea ce conduce la o si mai buna colaborare intre echipele de dezvoltare, testare si operationale, in vederea unei alinieri mai bune a proceselor IT la prioritatile de business. Atat HP Agile Manager, cat si HP Performance Anywhere fac parte din strategia HP Converged Cloud.
 „Pentru a livra servicii de calitate, este fundamental sa le asiguram pacientilor accesul la cerere la informatii medicale importante”, a spus Jason Siegrist, Manager, Enterprise Management Team, Sentara. „Cu indicii analitici predictivi ai solutiei HP Performance Anywhere, putem monitoriza proactiv sanatatea aplicatiilor nostre digitale pentru a ne asigura de faptul ca pacientii isi pot accesa intotdeauna informatile medicale de pe site-ul nostru si ca acestia au oricand posibilitatea de a gasi doctori si a stabili programari virtuale.”
 „Agilitatea organizatiei este generata de abilitatea de a implementa rapid si la cerere instrumente intuitive si accesibile, care asigura vizibilitatea si colaborarea pe durata ciclului de viata al aplicatiilor”, a spus Subbu Iyer, Vicepresedinte, Product and Strategy, Software, HP. „impreuna, solutiile HP Agile Manager si HP Performance Anywhere asigura capacitatile intuitive, colaborative si analitice necesare pentru a permite echipelor de dezvoltare si operationale sa livreze rezultate reale pentru business.”
Resurse aditionale
•Pentru mai multe informatii, vizitati pagina HP Software pe Google Plus.
• Urmariti webinarele HP: HP Agile Manager unveiled!” (12 martie, ora 20:00) si “Next-generation application performance management as-a-service has arrived!” (19 martie, ora 20:00).
• Cititi urmatoarele materiale: Finding Agility in the Age of Applications” si “The Case for Application Performance Management- as-a-Service.”
• Mai multe informatii sunt desponibile pe blogurile Application Lifecycle Management and Application Transformation si Business Service Management.
• Vizitati pagina de Facebook si profilul de Twitter ale HP Software si profilele de Twitter ale HP Software ALM si HP IT Ops.
HP Discover, cel mai important eveniment al HP din America, va avea loc intre 10-12 iunie in Las Vegas.
 
Despre HP
HP creeaza tehnologie cu impact relevant asupra oamenilor, companiilor, guvernelor si societatii in ansamblu. HP, cea mai mare companie de tehnologie din lume, ofera clientilor sai un portofoliu extins de echipamente de imprimare, computere personale, software, servicii si infrastructura IT aflate la convergenta dintre cloud si conectivitate, generand experiente fluide si sigure pentru o lume conectata. Mai multe informatii despre HP (NYSE: HPQ) sunt disponibile pe http://www.hp.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *