D-Link înglobează tehnologia SmartBeam în noul model de router

Postat de la 25 Feb 2013 în Știri | 0 comentarii

DIR-845L, un router dual band inteligent – pentru acoperire totală
SmartBeam._V142508134_
D-Link, expert in solutii de retelistica destinate locuintei digitale, da viata retelelor wireless. Routerul DIR-845L utilizeaza tehnologia exceptionala bazata pe undele radio directionale (beamforming) pentru a transmite in reteaua wireless pe doua frecvente. Chiar si in zonele unde in trecut accesul la Internet era foarte slab, acum va puteti bucura de avantajele unei conexiuni wireless rapide. Sase antene interne emit unde radio foarte precise care sunt continuu adaptate la conditiile in schimbare. Aceasta permite acoperire optima in orice mediu cu un semnal wireless uniform, cea ce ofera fiecarui utilizator performante maxime. Drept rezultat, transferul de date este unul de mare viteza, ideal pentru gaming si transmiteri video fara intreruperi.

 
Doua benzi de frecventa – experienta dubla la navigare 
DIR-845L este fratele mai mare al routerului SmartBeam DIR-645 si presupune doua module radio pentru 2,4 si 5 GHz. Aceasta asigura suficienta latime de banda disponibila, indiferent daca rulati material video de pe YouTube, downloadati fisiere mari sau ascultati muzica din playlist-ul local. Performanta maxima este asigurata si prin cablu: in spatele routerului DIR-845L se  regasesc patru porturi LAN gigabit, ceea ce confera conectivitate dispozitivelor stationare. Avand drept referinta vitezele gigabit, prin proiectarea portului WAN (care stabileste conexiunea la Internet), D-Link ofera excelenta routerelor pentru Cloud de multi ani  si este pregatit pentru vitezele superioare din viitor.
 
Fii in legatura cu Cloud-ul oriunde te-ai afla!
Utilizatorii pot alege dintre numeroasele puncte de intrare, toate la indemana, pentru a interactiona cu routerul. Desigur, DIR-845L poate functiona cu orice browser web; oricum, aplicatiile mydlink pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Apple si Android, constituie o solutie moderna si inovatoare. Aceasta inseamna control integral al routerului si al retelei, in orice moment, din absolut orice locatie in care exista acces Internet. Dispozitivele compatibile mydlink necesita doar inregistrarea si conectarea la contul mydlink si sunt gata de a fi folosite si conectate cu alte echipamente, membri ai familiei mydlink. Mai mult, gateway-ul mydlink cloud furnizeaza informatii referitoare la dispozitivele existente sau nou conectate si poate permite / bloca accesul anumitor utilizatori, dupa cum doriti. Parintii care doresc sa supravegheze ce site-uri web acceseaza copiii lor cand navigheaza pe Internet si daca isi fac intr-adevar temele, au la indemana caracteristica de monitorizare: web site-urile cel mai recent vizitate sunt afisate pe rand.
Conectare rapida – pentru incepatori si profesionisti deopotriva
D-Link furnizeaza o aplicatie pentru primii dvs. pasi cu DIR-845L: QRS (Quick Router Setup) identifica in doar cateva secunde noul membru al retelei de acasa, confirma informatii importante cu utilizatorul si configureaza automat routerul. Urmatoarea aplicatie – D-Link SharePort Mobile pentru dispozitivele cu iOS si Android – asigura o experienta multimedia interesanta. Cu portul sau USB 2.0, routerul  constituie un dispozitiv de stocare universal. Aceasta ofera acces tuturor celor din familie sau de la birou la hard drive-urile externe sau stick-uri USB pe care sunt stocate fisiere video sau muzica preferata. in plus, serverul DLNA integrat ajuta la redarea de muzica si video pe orice player compatibil DLNA.
Securitate optima, multumita firewall-ului si criptarii WLAN
Pentru asigurarea si mentinerea securitatii, DIR-845L cripteaza reteaua radio cu ajutorul WPA/WPA2 si blocheaza atacurile de pe Internet prin functiunile unui firewall dublu (NAT/SPI). Alte caracteristici de ajutor: zona de guest din reteaua WLAN poate asigura doar acces la Internet, ascunzand alte fisiere sau dispozitive fata de vizitatori. Noul standard IPv6 este, de asemenea, suportat. D-Link a incorporat si multiple tehnologii ce reduc consumul energetic in timpul functionarii contante a echipamentului. Porturile LAN neutilizate sunt astfel inchise, iar reteaua radio functioneaza doar in intervale orare predefinite.
Disponibilitate si preturi
Routerul DIR-845L SmartBeam poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link din Romania: ElkoTech Romania, Lasting System, Network One Distribution si SCOP Computers. Pretul recomandat de vanzare in retail este aproximativ 415 RON + TVA.
Routerul DIR-845L – caracteristici principale:
  • 802.11b/g/n WLAN cu tehnologie beam-forming
  • Modul dual band radio pentru 2,4 si 5 GHz simultan
  • Management si monitorizare prin acces mydlink Cloud cu ajutorul aplicatiilor  pentru mobil  pentru Apple iOS si Android
  • Configurare rapida cu aplicatia D-Link QRS
  • Port USB 2.0 pentru dispositive de stocare
  • SharePort app reda muzica si fisiere audio pe orice dispozitiv mobil
  • Patru porturi Gigabit Ethernet si port Gigabit DSL
  • Caracteristici green de reducere de consum de energie
Cloud personal creat de D-Link 
D-Link investeste sustinut in dezvoltarea produselor pentru cloud si isi extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii ca isi pot accesa in siguranta dispozitivele lor de retea, de oriunde s-ar afla. Cateva dintre avantajele pentru clientii nostri includ mobilitatea, conectivitatea si simplitatea in utilizare.
Routerul DIR-845L pentru Cloud, alte modele de routere pentru Cloud cum ar fi DIR-605L, DIR-636L, DIR-826L sau DIR-865L, camere de supraveghere IP, servere NAS si un network video recorder sunt déjà disponibile pe piata. Noi routere, access point-uri si dispozitive de stocare vor fi lansate in curand.
Produsele din gama D-Link pentru Cloud pot fi administrate folosind portalul mydlink sau aplicatiile mydlink pentru iPhone, iPad si dispozitivele cu Android. Dispozitivele pentru Cloud se conecteaza la portalul mydlink pe durata configurarii, administrarea devenind astfel surprinzator de simpla. Veti putea accesa apoi dispozitivele finale direct cu ajutorul aplicatiei – doar introduceti numele si parola pentru a va conecta.
Cu lansarea acestor dispozitive si servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabileste la nivel global un nou reper in dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.
Despre D-Link:
D-Link este un producator mondial de echipamente pentru retele, oferind produse inovatoare, de inalta performanta, intuitive atat pentru companii cat si pentru utilizatorii casnici.
De 27 ani, D-Link construieste „retele pentru oameni”, devenind designer, developer si producator mondial de produse si solutii pentru retele, wireless, stocare, securitate si IP surveillance. Gama extinsa de solutii D-Link este ideala pentru mediile din intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) si marile companii, dar si pentru acasa, fiind furnizate printr-o retea globala de parteneri si furnizori de servicii.
D-Link intelege importanta accesarii datelor si continutului digital, a administrarii, securizarii si partajarii acestora, si a utilizat in premiera tehnologii IP pentru a oferi o Locuinta Digitala perfect integrata si experienta in retelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informatii, accesati www.dlink.ro.
Sursa: www.dlink.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *