Allview lanseaza gama de tablete Speed Quad

Postat de la 1 Feb 2013 în Știri | 0 comentarii

Cel mai important producator IT&C, de pe piata romaneasca, Allview, lanseaza gama de tablete Speed Quad, care au la baza procesoare Quad Core. Primul produs din serie este Alldro 3 Speed Quad, ce dispune de cea mai mare rezolutie din lume pentru o tableta, 2048×1536 px pe un display IPS de 9,7 inch. 
Allview_Quad_Core_5988c2b44c
Alldro 3 Speed Quad ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, care alaturi de procesorul performant, ofera un raspuns mult mai prompt la comenzi.
In plus, tableta va aduce cu sine o grafica imbunatatita, datorata procesorului Quad Core, si rezolutiei mari de 2048×1536 px, ce confera claritate si acuratete  imaginilor si filmelor redate.
“Odata cu dezvoltarea noii game de tablete Quad Core, tintim catre cresterea cotei de piata a brandului Allview. Consideram ca noile produse, vor fi foarte bine primite de catre utilizatori, acestia avand parte de o experienta mai placuta si o performanta crescuta.” a declarat Alin Niscov, Manager vanzari, Allview.
Despre Allview Mobile Romania
Allview este o companie brasoveana infiintata in anul 2002, al carei obiectiv principal consta in dezvoltarea continua a unor produse electronice inovatoare printre care telefoane mobile Dual SIM, tablete si notebook-uri. . Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorita serviciilor  si facilitatilor atasate produselor. Compania a lansat in 2010 prima tableta in Romania, iar de atunci, a adaugat modele variate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *