7 servicii Google despre care probabil nu stiati si care merita testate

Postat de la 28 Mar 2013 în Știri | 0 comentarii

De-a lungul existentei sale, Google a achizitionat si a creat numeroase servicii inovatoare. Google Docs, Google Earth si Google Translate sunt printre cele mai cunoscute, dar compania are si cateva servicii mai inedite si mai putin cunoscute. Iata 7 servicii Google despre care probabil nu stiati.

De la distractie pana la educatie, serviciile Google sunt diverse, utile si mai ales gratuite. Incercati-le macar o data pe urmatoarele 7.

Google Mars

Pasionatii de astronomie vor fi incantati sa afle ca Google a inceput deja explorarea planetei rosii. Dupa Google Earth, gigantul IT a creat Google Mars. Chiar daca gasiti pe harta si roverul Curiosity, nu va asteptati sa auziti si muzica lui Will.i.am, pe care gadgetul NASA a dus-o pe Marte. Vizitati planeta rosie pe google.com/mars.

7 servicii Google despre care probabil nu stiati

Google Think

Pasionatii de marketing vor aprecia serviciul Google Think, creat special pentru a oferi sfaturi si idei pentru promovarea online. Vizitati serviciul pe Google.com/think

Google Art Project

In timp ce Google Street View a intampinat probleme si a ajuns chiar sa plateasca despagubiri, Google Art Prject ofera sansa de a vizita marile muzee ale lumii. Cultivati-va gusturile in materie de arta cugoogleartproject.com.

Google Moderator

Cei mai multi fani ai serviciilor Google par a fi oameni deschisi, care se bucura sa-i ajute pe altii cand vine vorba de tehnologie. Pentru a discuta idei noi sau pentru a cere ajutor legat de tehnologie de la oameni care stiu ce spun, exista google.com/moderator.

Google Power Searching

O cautare simpla pe Google poate oferi informatiile necesare, dar atunci cand vine vorba de subiecte de nisa, nu strica putin ajutor. Pagina speciala de Power Searching a Google ofera detalii utile si trucuri speciale pentru cei care vor sa devina experti in utilizarea motorului de cautare.

7 servicii Google despre care probabil nu stiati

Google Scholar

O unealta excelenta pentru studenti si toti cei interesati de educatie, Scholar.google.ro ofera o cautare speciala pentru articole, carti si alte resurse excelente din domeniul academic.

Google Transliterate

In timp ce Google Translate ofera traduceri tot mai bune, serviciul Transliterate este o resursa excelenta pentru cei care stiu sa vorbeasca limba straina, dar nu ii stapanesc si alfabetul special. Utilizand simbolurile fonetice, utilizatorii pot astfel obtine un text perfect in alfabetul limbii dorite.

Sursa: hit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *